Szórakozás

George Clooney suttyomban tequilát készített

Lesz Clooney féle tequila a boltok polcain, csak győzzük kivárni. Barátja, Rande Gerber társaságában holnap fognak útnak indulni (Los Angelest, Las Vegast, Dallast és Miamit érintve), hogy népszerűsítsék közös italukat, a Casamigos Tequilát.

Clooney még anno, amikor Mexikóban vett magának házat, Rande Gerber barátjával egyetemben, úgy döntött, közösen nekilátnak a szeszfőzésnek, de csak saját fogyasztásra, persze. Azonban Rande Caliche Rum sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, a Casamigos Tequilát is piacra dobják. Ezért indulnak és veszik nyakukba a súlyos mérföldeket holnap, hogy jól megadják a kezdőlökést újdonsült piájuk elstartolásának.

(Foto: NorthFoto / Hír24)

Valószínűleg nem kell sokáig reklámarcot és szlogent keresni a mexikói nedűnek. Martini helyett kérnék valami töményet. No Martini? Tequila, please!

Továbbá, kialakulhat egyfajta Clooney mix, ha azt nézzük, hogy milyen reklámokban láthatjuk a színészt, valahogy így nézne ki egy kör Clooney. Egy jó Nespresso, amit kapásból egy feles Casamigos Tequila követne, melyet egy pohár Martini koronázna meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik