Szórakozás

Breaking! Demcsák Zsuzsa “comingoutolt”

"Nullaéves korom óta Beton Böske vagyok" - viccelődött testalkatán Falusi Mariann a Mokkában, Demcsák Zsuzsa pedig kilói pontos számát árulta el.

Tovább élnek azok, akiken van néhány kiló súlyfelesleg, legalábbis ezt állítja egy csaknem hárommillió embert vizsgáló nemzetközi tanulmány. Azt mondják, azért, mert ők többször járnak orvoshoz, így hamar kiderül, ha van valamilyen betegségük. A gyerekkora óta túlsúllyal küzdő Falusi Mariann kommentálta a valószínűleg nem reprezentatív kutatást a Mokkában.

(Forrás: TV2)

Az énekesnő sokszor nekirugaszkodott a fogyókúrának és már  többször le is dobott 20-30 kilót, villámgyorsan vissza is szedte a súlyfeleleget. “Egyrészt hedonista vagyok, másrészt a gének és a rendszertelen életmód is közrejátszik, ám ha valaki úgy képzel el, hogy egész nap egy nagy asztal előtt zabálok, az nem igaz” – nevetgélt a Mokkában az énekesnő, hozzátéve, hogy valójában egy gyerekkori hormonkezelés hatására indultak meg nála felfelé a kilók, ám alapvetően lelki okokra vezeti vissza súlyfeleslegét.

A reggeli beszélgetős műsorban Demcsák Zsuzsa súlya is napirendre került, a csinos tévés 62 kilójával “comingoutolt”.

(Forrás: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik