Szórakozás

Lelki okok állnak Falusi Mariann hízása hátterében?

Nemcsak a feszített munkatempó, hanem lelki eredetű problémák is közrejátszottak abban, hogy Falusi Mariann felszedjen több, mint húsz kilót.

Falusi Mariann szinte bámulatos volt a Nagy Duettben, ahol nemcsak előadói képességeit mutathatta meg, hanem egyre karcsúbb termetét is. Nem volt titok, hogy az énekesnő akkor mindent megtett azért, hogy a színpadon a legjobb formáját nyújthassa. Az énekesnő akkor hétről hétre karcsúbbnak mutatkozott, s fellépőruhái ennek megfelelően egyre merészebbek és nőiesebbek lettek. A helyzet mostanra sokat változott, hiszen Falusi Mariann azóta felszedett néhány kilót – írja a Bors.

„Beugrott az emberi tényező, vagyis én magam, aki éjszaka olyanokat ettem, amit nem kellett volna. A Megasztár tavasszal indul – még nem tudom pontosan mikor –, de készülök rá, hogy szellemileg és fizikailag is a toppon legyek. Ezért hamarosan újra az eddig jól bevált diétámba kezdek, amit aktív sporttal fogok megtámogatni” – nyilatkozta az énekesnő, aki nemcsak diétájának felrúgása miatt hízott.

„A sok munka mellett lelki eredetű negatív hatások is értek” – vallotta be szűkszavúan Falusi Mariann, aki legalább huszonöt kilót szeretne leadni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik