Szórakozás

Magdi anyus beleszeretett a személyi edzőjébe

edzőterem (edzés, )
edzőterem (edzés, )

A Barátok közt egykori Magdi anyusa hetvenévesen kezdett bele a rendszeres edzésbe. Hetente háromszor jár mozogni, már két kilót le is adott.

Fodor Zsóka egyfajta szupernagyiként jár egy budai edzőterembe, ahol személyi edzője segítségével hetente háromszor, másfél órát izzad. A Magdi anyust is alakító színésznő egy televíziós felkérés miatt döntött a rendszeres mozgás mellett, amit azóta fanatikusként imád.

“Verem a fejem a falba, hogy miért nem kezdtem el előbb! Minden egyes gépet kipróbáltam már, de leginkább kardiózni szoktunk. Nimród, a személyi edzőm persze ott áll mellettem és mindenben segít. Ha látja rajtam, hogy már nem bírom a gyakorlatokat, akkor megállunk pihenni, közben pedig az egészséges életmódról mesél nekem” – mondja Zsóka.

A színésznő személyi edzője az az Angi Nimród, aki annak idején a huszonhétszeres Európa-bajnok úszót, Cseh Lászlót is felkészítette az Olimpiára.

“Beleszerettem az edzőmbe. Igazi profi, aki nemcsak a testemet, de a lelkemet is karbantartja az edzések alatt. Amíg én lihegve ülök a labdán, ő felvidít és erőt ad nekem a folytatáshoz. Nimróddal már az edzőtermen kívül is többször találkoztunk, még a színházba is eljött megnézni engem a feleségével” – árulta el a Barátok közt egykori Magdi anyusa, aki már két kilót le is adott a rendszeres mozgásnak köszönhetően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik