Szórakozás

Nyilvános szexre készül a ValóVilág sztárja

Tommyboy (Tommyboy)
Tommyboy (Tommyboy)

VV Tommyboy és felesége már jóideje élnek együtt, és évek óta téma közöttük a gyermekvállalás kérdése is. Most elárulják, hogy eddig miért nem sikerült.

Könyves Tamás azok közé a megfontolt emberek közé tartozik, akiknek nem mindegy, hogy mikor és pontosan milyen körülmények közé születik majd meg a leendő gyermeke. A lassan negyven éves volt showtáncos és felesége között már évekkel ezelőtt kardinális téma volt a gyermekvállalás, de eddig valamilyen váratlan ok mindig megakadályozta a dolgot.

“Elhatároztuk, hogy csak akkor vállalunk gyermeket, ha egyenesbe jön az életünk. Elsőként a házunkkal kapcsolatos problémák hátráltattak minket, de azt is fontosnak tartottuk, hogy anyagilag is stabil körülményeket tudjunk biztosítani a családunknak” – meséli Tommyboy, aki a szerelmével együtt a napokban már elkezdte tervezni a babanemzést.

A ValóVilág egykori sztárja nagy családból származik, ezért nem szívesen állna megy egy gyerkőcnél. “Anett lányt, én pedig fiút szeretnék, de abban reménykedünk, hogy mindkettőnknek igaza lesz és ikreink fognak születni” – újságolja.

Tomi egyébként azt is pontosan eltervezte, hogy milyen körülmények között szeretne ágyba bújni feleségével a gyermeknemzés határozott szándékával. “A kedvesem testvérétől kaptunk korábban egy Maldív-szigeteki utazást, amit még nem tudtunk felhasználni. Azt határoztuk el, hogy télen igénybe vesszük a lehetőséget, és nemcsak kikapcsolódás, hanem gyermekfogantatás szempontjából is kihasználjuk az alkalmat. Régi álmunk volt, hogy a tengerparton lehessünk egymáséi” – mondja Tommyboy, aki már nagyon várja a decemberre tervezett kiruccanást.

Legutóbb VV Eszter szült gyermeket a Való Világ sztárjai közül. A vele készült riportot itt olvashatod!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik