Szórakozás

Íme a Jóban rosszba tündéri bölcsis szereplője

Újabb szereplők debütálnak a TV2 sikersorozatában. A legújabb „színészek” ezúttal nem korábbi szerepeik miatt lehetnek ismerősek, hanem mert anyukáik a Jóban Rosszban színésznői. Végh Juci kisfia és Fábián Anita kislánya a Csillagvirág klinika karácsonyi ünnepségén tűnik fel.

Veronka karácsonyi ünnepséget szervez a Csillagvirág klinika beteg gyerekeinek a Jóban Rosszban története szerint. A gyógyulásra váró csöppségek között a sorozatban Végh Juci kisfia, Bence és Fábián Anita kislánya, Pipi is feltűnik pár jelenet erejéig.


„Ha hosszabb szereplésről lett volna szó, biztosan jobban meggondoljuk, hiszen Bence még csak bölcsödés. Kicsi kora óta úgy nevelkedett, hogy ne ijedjen meg az idegenektől. Sokszor volt bent eddig is a stúdióban és mindenki szereti, így nem volt vele gond” – mesélte Végh Judit. „Természetesen támogatjuk mindenben majd Bencét, ha autószerelő akar lenni, ha színész” – tette hozzá a színésznő.


Fábián Anita lánya döntésére bízta a szereplést. „Régen nem szerettem volna, hogy Pipi szerepeljen a sorozatban, hiszen ez nem gyereknek való szakma és őt sem igazán érdekelte. Azóta azonban eltelt néhány év, és újra elbeszélgettem vele a dologról. Most már ő szerette volna, én pedig igent mondtam, mert úgy érzem, elég nagy, hogy megértse a feladatot” – árulta el Fábián Anita.  “Azt látom, hogy van hozzá tehetsége és ráadásul sokat is tanulhat ebből a munkából. Noha most csak egy jelenet erejéig szerepelt a sorozatban, óriási fegyelemre volt szükség a forgatáson, s ennek ő maradéktalanul megfelelt. Nem erőltetem a médiában való szereplést, de egyszerűen olyan különleges kisugárzása van a kislányomnak, hogy mindenki felfigyel rá, mindenki fotózni szeretné. Mondtam is neki, hogy a Jóisten megajándékozta ezzel a fénnyel, amelyet ő áraszt, s ezt meg kell becsülni” – tette hozzá a Jóban Rosszban Szilviája aki azt sem tartja kizártnak, hogy lánya hozzá hasonlóan színész lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik