Szórakozás

Klapka: Mary Zsuzsi sem akarna gyászt a fa alatt

mary-zsuzsi(960x640)(2).jpg (mary zsuzsi)
mary-zsuzsi(960x640)(2).jpg (mary zsuzsi)

Az éppen egy éve elhunyt énekesnő még halála után is képes megmozgatni a rajongókat. Facebookos emlékoldalán naponta számos bejegyzés születik, melyek érzelmektől és indulatoktól sem mentesek.

Tavaly karácsonykor érkezett a tragikus hír, elhunyt Mary Zsuzsi. Az énekesnő szentestén halt meg, de holtestét csak másnap, december huszonötödkén találták meg. Azt, hogy véletlenül, vagy szándékosan adagolta túl a gyilkos pirulákat, máig sem tudni, bár tragédiáját a legtöbben öngyilkosságként kezelték.

Halála után sokan arról suttogtak, az énekesnő alkoholproblémákkal küzdött. A bajból volt férje, Klapka György segítette ki, aki lakhatást biztosított számára, és anyagilag is támogatta. Zsuzsi állítólag igyekezett rátalálni a boldogságra, és próbált leszokni az ivásról is, ám eközben lelki állapota rohamosan romlott. Ráadásul súlyos pajzsmirigybetegséget diagnosztizáltak nála, melynek hatására meghízott, és még mélyebb depresszióba zuhant.

A facebookos emlékoldalt közvetlenül az énekesnő halála után hozták létre, és azóta nagyon sokan látogatják. Úgy tűnik, Mary Zsuzsi a halála után is foglalkoztatja rajongóit, számos üzenete érkezik, mintha még mindig élne.

Megemlékeznek születésnapjáról, névnapjáról és számos virtuális ajándékot küldenek neki. Ha valaki rosszat szól róla, a rajongók megvédik kedvencüket.

Bár Mary Zsuzsi éppen karácsonykor halt meg, az idei ünnep mégsem lesz fekete a Klapka-házban. Az üzletember szerint Zsuzsi sem szeretné, hogy a gyerekei és a volt férje búslakodjanak miatta.

„Már csak Zsuzsira tekintettel sem szomorkodhatunk, ő mindig imádta a karácsonyt. Emlékszem, amikor még Düsseldorfban laktunk, már jóval az ünnepek előtt lázban égett, ő volt ugyanis a felelőse az ajándékok beszerzésének és becsomagolásának, és legfőképpen a jó hangulatnak. Ezek a napok mindig boldogságban teltek, ilyenkor sosem veszekedtünk. Biztos vagyok abban, ő sem akarná, hogy feketében álljunk a karácsonyfa elé, és talpig gyászban, síri hangulatban üljük körül az ünnepi asztalt. Inkább annak örüljünk, hogy itt vagyunk egymásnak. Zsuzsi így is feledhetetlen, a rádiók és a tévék se engedik elfelejteni, a minap is őt adták az egyik csatornán” – mesélte Mary Zsuzsi volt férje a Story magazinnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik