Szórakozás

Így élt halála előtt Mary Zsuzsi – Újabb titkok

mary zsuzsi (mary zsuzsi)
mary zsuzsi (mary zsuzsi)

Mary Zsuzsinak élete alkonyán egy rövid, de annál boldogabb időszak is jutott. Negyven évvel fiatalabb szerelmétől, Tamástól visszakapta az újrakezdés reményét. Boldogságuk emlékét egy fénykép őrzi kedvenc éttermükben.

A népszerű énekesnő a napokban ünnepelné 65. születésnapját. Emlékét semmi nem őrzi a fővárosban, viszont a csendes kisváros, Gyöngyös egyik éttermében rá gondolnak azok, akik ismerték és szerették. Az asztalon egy fénykép, két gyertya, és most már két rózsaszál is, mert megérkezett Tamás, az utolsó szerelem. A fiatalember és édesanyja volt tanúja Zsuzsi utolsó boldog időszakának. Ők még látták önfeledten nevetni. A fiú meghökkentő szerelmet, míg az anya őszinte barátságot adott, a sors azonban nem engedte, hogy az énekesnő végre meglelje lelki békéjét közöttük.

„Emlékszem, Zsuzsi épp ennél az asztalnál ült velünk a születésnapján, és felhőtlenül boldog volt. Ebben a városban és a mi közeli falunkban, Ludason önmagáért szerették őt, és számára ez volt a legszebb ajándék. Az emberek ráköszöntek és elhalmozták bókokkal. Megkapta azt a figyelmet, amire vágyott, és eszébe sem jutott a főváros, ahol annyian bántották” – mesélte Tamás a Story magazinnak.

Szerelmére emlékezve a fiatalember azt is elmesélte, hogy az énekesnő imádta az élet örömeit, például a finom ételeket. Kedvence a sültkolbász és a gyöngyösi pizza volt. Azt állítja, hogy Zsuzsit sosem érdekelték a kilók, ha együtt voltak.

Tamás egyéb titkokat is elárul Mary Zsuzsiról a Story magazin legfrissebb számában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik