Szórakozás

Aggasztó Fekete Pákó állapota

Barátai féltik Fekete Pákót, aki családtagjai nélkül kénytelen ünnepelni a karácsonyt, ugyanis Magyarországon immár senkije nincs. A Didikirály nagyon rossz lelki állapotban van, erről maga beszélt a Hír24-nek.

Több mint egy éve nem látta kisfiát, Bencét Fekete Pákó, ami miatt nagyon elkeseredett. Természetesen idén is szerette volna magához ölelni és megajándékozni Bencét, de erre nincs lehetősége, ugyanis édesanyjával ismeretlen helyen tartózkodnak.

“Máskor is nagyon hiányzik Bence, de ilyenkor, a szeretett ünnepén még jobban fáj, hogy nem láthatom. Nem értem, hogy a volt párom miért csinálja ezt velem. Én reménykedtem abban, hogy legalább karácsonykor megenyhül a szíve és engedi, hogy láthassam a fiamat, de úgy tűnik, hogy ez sem érdekli. Pedig én ajándékot is vettem Bencének, becsomagoltam, és szeretném neki odaadni. Nem adom fel a reményt” – mondta Pákó könnyeivel küzdve.

Azt is elmesélte, hogy amikor otthon egyedül lefekszik, gyakran elképzeli, vajon mit csinálhat most a kisfia. Attól retteg, hogy a kicsi annyit változott az elmúlt időben, hogy rá sem ismer majd. Attól azonban még jobban tart, hogy Bence elhidegül tőle, mert régóta nem találkoztak. A Didikirály továbbra is azt mondja, a végsőkig elmegy, hogy láthassa a kisfiát.

Ráadásul Pákót az is gyötri, hogy családtagjai és beteg édesanyja is távol van tőle. Karácsonykor a testvérek, rokonok hiánya is jobban rátör a hírességre, aki szüleit pénzzel támogatja, így tett most is.

“Nem tudok hazamenni, mert az sok idő és sok pénz. Telefonon szoktam beszélni az édesanyámmal, aki sajnos nincs jól. Nagyon szeretném, ha egyszer karácsonykor őket el tudnám ide hozni, és találkozhatnának az unokájukkal is” – mondta Pákó, aki az idei karácsonyt barátaival tölti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik