Szórakozás

Lass Bea panaszkodik és nagyágyúkkal szerepel

Lass-Bea(210x140)(1).jpg (lass bea, x-faktor, )
Lass-Bea(210x140)(1).jpg (lass bea, x-faktor, )

Lass Bea fél attól, hogy mit tartogat számára a jövő. Azon aggódik, vajon meg tud-e élni a zenélésből.

Évek óta egymást érik a kereskedelmi csatornák tehetségkutatói, amelyekből tucatszám kerülnek ki az énekesek. Sokukra azonban ma már egyáltalán nem is emlékszünk, vagy csak gyenge emlékfoszlányaink maradtak meg róluk. A fennmaradásért küzdő megasztárosok, x-faktorosok és csillag születikesek mind nagy reményekkel vágnak neki a nagyvilágnak, de csak keveseknek sikerül megélni a zenélésből.

Az idei X-Faktor negyedik kiesője, Lass Bea is aggódik. Most vették fel a stúdióban első saját jazzes popdalát, amelyhez nagy reményeket fűz. Bea tudatosan tervezi karrierjét, de még mindig csak reménykedni tud abban, hogy az éneklésből meg tud majd élni.

“Színész szakon végeztem az egyetemen, de nagyon szeretnék énekléssel foglalkozni, ezért is jelentkeztem az X-Faktorba. Biztosan rögös lesz az utam, de persze senkinek sem könnyű. Nehéz a mai világban előadónak lenni, amikor az emberek azon aggódnak, mi lesz holnap. A kultúrából, előadóművészetből, éneklésből vagy színészetből most nagyon nehéz megélni. Tévednek akik azt hiszik, hogy a tehetségkutatók szereplőinek minden az ölébe pottyan, ugyanis nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a sikerért” – mondta Lass Bea, aki abban reménykedik, hogy az éneklés is rövidesen a szakmájává válik majd.

Az X-Faktor felfedezettje már korábban is vállalt szerepeket színdarabokban és filmekben is. Legutóbb a Nejem, nőm, csajom című film néhány jelenetében tűnik fel, ezeket még a tehetségkutató indulása előtt vették fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik