Szórakozás

Megszólalt az eltávolított X-Faktoros

lass(960x640).jpg (lass)
lass(960x640).jpg (lass)

Az indulatok az adás után sem csillapodtak. Az egyetlen női mentor szerint Lass Beának ítésztársai bosszúja miatt kellett távoznia a tehetségkutatóból.

Noha az X-Faktor negyedik élő show-ja – a szerkesztők terve szerint – “Az élet szép” mottó szellemében telt volna, soha nem volt még akkora feszültség a stúdióban és olyan hangos szópárbaj a mentorok között, mint szombaton este. A konfliktus forrását ezúttal a Keresztes-Geszti-Malek tengely jelentette, a nézeteltérési faktor pedig Lass Bea és Zámbó Krisztián előadása után érte el csúcspontját.

Míg előbbi Geszti Péter szerint olyan volt, mintha az ikertestvérét hozta volna el a show-ba, – mert soha nem volt még ennyire szép, és ennyire hamis -, utóbbi a Jimmy-kártya villantásával dühítette fel az ítészt.

“Ez nem volt bizonyíték, még mindig nagyon sok hamis hang van. Nincs szüksége az apjára, hogy tudjon érvényesülni. Miért hoztok olyan dalt, hogy ‘apámmal táncolok’? Minek vakargatni ezt a dolgot?” – tört ki Geszti Jimmy fiának produkciója után. Keresztes Ildikó szerint azonban, ha valóban Krisztián apjával szeretnének eredményt elérni, akkor hagyta volna, hogy az előadó egy Zámbó Jimmy nótával álljon a színpadra. A civakodásba végül Malek Miklós is bekapcsolódott és egy “Ne kiabálj Ildikó, leszakad a fejem!” közbeszólással vetett véget a decibelek harcának.

Az igazi drámát azonban a végjáték hozta el a nézőknek: az SMS-szavazatok alapján ugyanis az utolsó két helyen Keresztes Ildikó mentoráltjai, Stone és Lass Bea végeztek. Miután a mentorok egyenlő arányban szavaztak mindkét énekes mellett, Ördög Nóra kinyitotta a borítékot, és – a nézők voksai alapján – Lass Beának kellett búcsúznia versenytől.

Az indulatok ezt követően sem csillapodtak, Keresztes szerint mentortársai bosszút álltak rajta. “A korábbi döntéseim miatt bosszút álltak rajtam, de méltósággal elviselem. Miklós egyértelműen kiirtotta az egyik legnagyobb x-faktort, én viszont soha nem irtottam ki a lányokat ebből a műsorból. Ugyanakkor azt gondolom, hogy Bea előtt csodás karrier áll, színésznőként és énekesnőként is. Sajnálom, hogy kiesett, rettenetesen hittem és ezután is hiszek benne” – mondta csalódottan lapunknaka Hír24-nek Keresztes nem sokkal az adás után.

Malek szerint azonban szó nincs bosszúról vagy korábbi sérelmekről, egyszerűen úgy látja, Beának inkább a színházban a helye, Stone pedig – mivel a verseny alatt folyamatosan fejlődik – megérdemelt még egy esélyt. “Következetesen döntöttem, a táborban is nemet mondtam Beára, és ezen később sem változtattam. Úgy érzem, hogy az ő tehetsége nem annyira az X-Faktorba való, mint sem a színházba, a musical világába. Nem érzem, hogy a popzenében annyira helye lenne” – magyarázta döntését a mentor.

Lass ennek ellenére azt mondja, nem adja fel az éneklést, tanulni jött az X-Faktorba, és megtalálni a saját útját, azt, amiben – színházi szerepein túl – még jó lehet. “Lehet ott követtem el a hibát, hogy nem versenyként tekintettem az X-Faktorra, hanem mint egy második főiskolára, ahol szélesíthetem a tudásomat. Egy biztos: míg élek, nem adom fel a vágyálmomat, folytatom tovább az éneklést, és tanulok, amíg csak lehet” – nyilatkozta a Hír24-nek a 30 éves színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik