Szórakozás

Rúzsa Magdit a túlvilágról segítik

Rúzsa Magdi (Rúzsa Magdi)
Rúzsa Magdi (Rúzsa Magdi)

Rúzsa Magdi állítja, az eddig elért sikereit nemcsak önmagának, hanem az angyaloknak és elhunyt nagymamájának is köszönheti, akik a túlvilágról segítik őt. Az énekesnő végre boldog és szerelmes.

“Hiszek az angyalok létezésében, az angyalvilágban. Életem során nagyon gyakran beszélgetek velük és gyakran kérek tőlük segítséget is. Kérek, de minden egyes kérést egy ígérettel hálálok meg. Például megfogadom, hogyha összejönnek a dolgaim, igyekszem kerülni az anyuval való vitákat” – mesélte a Bestnek Magdi. Hozzátette, erősen hisz az álmaiban, és azok beteljesülésében, sőt, úgy érzi: imádott nagymamája is üzen neki a túlvilágról.


Mint már megírtuk, Magdi hónapokkal ezelőtt a Facebookra töltött fel közös képeket kedveséről és saját magától. “Nem arról van szó, hogy rejtegetem a páromat” – nyilatkozta korábban, amikor azt is elmondta, egyszer biztosan kilépnek a nyilvánosság elé.

Bár Magdi jóideje nem beszél magánéletéről, a Bestnek annyit elárult, boldog és szerelmes párja, Vilmos oldalán, amit új, Szerelem című dalában meg is énekel.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik