Szórakozás

Életéről akar írni a TV2 sztár – ez másnak is sikert hozott

Élete traumáit és boldog pillanatait zenésítené meg Szakos Andrea. A Megasztár ezüstérmese azt állítja, súlyos élettapasztalatok vannak már mögötte.

Bár a Megasztár korábbi győztesei szerint az idei finalisták sokkal kevésbé izgatottan álltak színpadra, mint annak idején ők, a két lány, Gigi és Andi elárulta, nagyon is stresszeltek az utolsó élő adás előtt.

Szakos Andrea, bár “csak” a másodok helyezést sikerült megszereznie, nagy tervekkel indul neki a nyárnak. A fellépések, koncertek mellett természetesen ő is szeretne albumot készíteni, nem is akármilyet.

A lány arról beszél, hogy az utóbbi tíz évben rengeteg rossz élmény érte, ami hatással van az előadására is, de hozzátette, legszívesebben dalt írna az életéről, vagy méginkább egy egész lemeznyi számot.

“Négyéves koromtól emlékszem mindenre. Annyi minden történt velem, amit az emberek el sem hinnének. Rengeteg élmény és megrázkódtatás. Azt sem tudom, hogy dolgoztam fel ezeket, és mégis itt vagyok” – mondta el a lány.


Hogy merre és hogyan indul Andi karrierje, még nem tudni, a zsűritagok azonban mindkát lány figyelmét felhívták arra, hogy nagyon fontos a menedzserválasztás, és hogy milyen dalokkal állnak majd ezentúl színpadra.

Nem Andrea lenne az első megasztáros, aki életéből dalokat írna. Rúzsa Magdi – hasonló tematikájú – Magdaléna Rúzsa című nagylemeze az elmúlt évek egyik legsikeresebb albuma lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik