Szórakozás

Kijött a kórházból és mellbimbót villantott VV Éva

A szőke VV-s azután került kórházba, hogy felpofozták és megrepedt a koponyája. VV Éva most már otthon lábadozhat, de előtte még klipet forgatott és villantott.

VV Éva hétfőn hívta magához a mentőket, miután állítólagos zaklatója annyira megütötte, hogy fájdalmai lettek és pánikrohamszerű tüneteket produkált. A rohamkocsi a Péterfy Sándor utcai kórházba szállította, ahol megállapították, hogy a ValóVilág törtetőjének a homlokánál megrepedt a koponyája és a szája is felszakadt. Évát megfigyelésre benntartották a kórházban, csak tegnap délután engedték ki.

“Az orvosaim megengedték, hogy elhagyjam a kórházat. Még mindig fáj a homlokom és nagyon kell rá vigyáznom. Nem fújhatom ki az orrom és nem érheti semmilyen ütés sem, mert akkor azonnal bevérezne. Azt kérték, hogy tartsam be az utasításaikat és jelentkezzek, ha rosszabbra fordulna az állapotom” – mondta VV Éva, aki a pánikbetegsége miatt továbbra is naponta kétszer erős nyugtatót szed.

Miután Évát kora délután kiengedték a kórházból, máris egy klipforgatásra sietett. Egy új előadó zenei videójában szerepel, amelyben szeretőt kellett alakítania. A valóságshow-hős azt is elújságolta a Hír24-nek, hogy a néhány órás forgatás alatt pikáns jeleneteket is rögzítettek. Az egyik ilyenben szoros fűzője alól kilátszott a mellbimbója és ezt már csak akkor vették észre, amikor visszanézték a felvett anyagot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik