Szórakozás

Máris bíróság elé állítják Vidnyánszkyt?

Vidnyanszky-Attila(1)(210x140)(1).jpg (Vidnyánszky Attila)
Vidnyanszky-Attila(1)(210x140)(1).jpg (Vidnyánszky Attila)

Az RTL Klub határozott arról, hogy jogi úton vesz-e elégtételt Vidnyánszky Attilán, aki korábban meglehetősen kemény szavakat fogalmazott meg a csatornával kapcsolatban.

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a Nemzeti Színház újonnan kinevezett direktora korábban Stohl András alkalmazása kapcsán bírálta az RTL Klubot, mégpedig így: „Nehezen egyeztethető össze, ha egy színész nagy dolgokról beszél, és hitet akar sugározni a Nemzeti színpadán, miközben olyan tévécsatorna alkalmazásában áll, amely nap mint nap bűnök sorozatát követi el a kultúra és az emberi lélek ellen.”

Vajon hogy döntött az RTL Vidnyánszky ügyében?

Az RTL Klub nézői teljesen kiakadtak Vidnyánszky nyilatkozatán és a csatornánál sem titkolták, hogy jogi lépésen gondolkodnak. Kolosi Péter a csatorna programigazgatója a Hír24 érdeklődésére most elárulta, döntöttek arról, mit tesznek ebben az ügyben. Azt azonban nem akarta elárulni, hogyan határoztak, ami érthető is, hiszen egy későbbi pereskedés esetén – ha mégis így döntöttek –  nem lenne jó taktikai lépés előre kiteregetni a lapjaikat.

S bár konkrétumot nem kívánt elárulni Kolosi Péter, azt határozottan állítja, döntésüknek semmi köze nincs ahhoz, hogy Vidnyánszky Attilát időközben megválasztották a Nemzeti Színház új igazgatójának.

Eközben a Nemzeti Színház facebookos oldalán a nézők félelmüknek adnak hangot. Van, aki arra bíztatja a többieket, hogy jobb, ha még idén megnézik a futó darabokat, mert nem lehet tudni, hogy a Vidnyánszky-féle új vezetés alatt azok milyenek lesznek. A legtöbben azonban Alföldi Róbertet siratják. Az egyik rajongó pedig arra kéri a facebookozókat, hogy lájkolják azt a profilt, melyet Alföldi Róbertnek készítettek és amellyel őt támogatják. Ha kíváncsi arra, mit gondol a Nemzeti igazgatói posztja körül kialakult helyzetről Alföldi, ide kattintva megtudhatja.

Alföldi Róbertet siratják a nézők

Ajánlott videó

Olvasói sztorik