Szórakozás

Dobó Kata Tankcsapda-klipben! Elképesztő

Dobó Kata, Bochkor Gábor és Stohl András is új szerepkörben mutatkozott be. A Tankcsapda legújabb klipjében mindannyian felbukkannak egy-egy pillanatra.

A Tankcsapda három év után új albummal örvendeztette meg a rajongóit. A Rockmafia Debrecen megjelenését tegnap koncerttel és klippremierrel egybekötött sajtótájékoztatón jelentették be. A Számolj vissza című számból egy különleges klip készült, amelyben számos híresség is szerepet kapott. A szereposztás hazai viszonylatban egyedülálló, és a történet is tartogat néhány meglepő fordulatot. A ’film’ kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a klipet – az egyébként szintén debreceni származású – Hajdu Szabolcs rendezte, aki több nagyjátékfilmet forgatott már itthon és a tengerentúlon (többek között az Oscar-díjra is jelölt Fehér tenyér című mozit) is.

Besenyei Péter, Bochkor Gábor, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Dobó Kata, Győrfi Pál, Hollósi Frigyes, Radnai Péter, Stohl András és Várkonyi Andrea is nagy Tankcsapda-rajongók hírében állnak, így nem csoda, hogy első kérésre vállalták a szereplést. A sztárok egy-egy villanás erejéig tűnnek fel a zenei videóban, ahol egy speciális kézfogással üdvözlik egymást vagy rájuk jellemző élethelyzetekben mutatják őket.

A klippremiert száz szerencsés Tankcsapda-rajongó a helyszínen élvezhette, az interneten pedig több mint hatezren nézték a rendezvény élő közvetítését. Mindez azért is egyedülálló, mert Magyarországon az idei Sziget Fesztiválon kívül, még nem volt olyan zenekarhoz kötődő esemény, amelyet a YouTube élőben közvetített volna, így a Tankcsapda elsőként kapta meg a lehetőséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik