Szórakozás

Meglepő módon térhet vissza Stohl az RTL-re

stohl (stohl, )
stohl (stohl, )

Valaki ismét tudni véli, hogy Stohl András hogyan tér vissza az RTL Klub képernyőjére. A csatorna természetesen továbbra is hallgat, nem csoda, ha hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb hírek kapnak szárnyra a hírességről.

Addig, amíg titkolják, mi lesz Stohl Andrással, szinte biztosan nem szűnnek meg a találgatás vele kapcsolatban. A rajongói nagyon várják már, hogy felbukkanjon a képernyőn, éppen ezért hol ők kezdenek róla meglepőbbnél meglepőbb híreket terjeszteni, hol pedig az RTL Klub kulisszái mögül szivárog ki egy-egy pletyka.

Most például azt beszélik, hogy a színész mégiscsak a Szombat esti lázban tér vissza a csatornára. A csavar azonban az a történetben, hogy ezúttal nem műsorvezetőként, hanem táncosként tűnne fel a népszerű produkcióban – állítja az RTL Klub egyik jól értesült dolgozója. Ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg, hiszen se Stohlról, sem pedig a Szombat esti lázról nem árul el egyelőre semmit az RTL Klub.

Azt sem erősítették meg eddig, hogy Stohl a ValóVilág következő szériájának műsorvezetője lenne, mindenesetre erről is suttognak, mint ahogyan az is szóba került már, teljesen új, önálló műsort kapna. Jól értesült informátorunk szerint januárban minden kiderül, ugyanis az RTL Klub ekkor jelenti majd be a színésszel és az induló műsorokkal kapcsolatos új információkat.

Legyen bárhogyan is, az az egy biztos, hogy Stohl Andrásra számít az RTL, ezt már többször is megerősítették. Korábban azt is hallani lehetett, hogy a csatorna meg akarja várni a tavaszt, ugyanis akkor telik le a híresség szabadságvesztése és majd csak ezt követően alkalmazzák újra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik