Szórakozás

Két műtét is vár Puskás Petire

Puskás Peti (Puskás Peti)
Puskás Peti (Puskás Peti)

A Megasztár felfedezettje egy három évvel ezelőtti komoly baleset még mindig látható nyomait szeretné eltűntetni magáról.

Puskás Peti minden vágya, hogy visszanyerje régi külsejét. A fiatal énekes-színész három évvel ezelőtt olyan csúnyán esett el a kerékpárjával, hogy szilánkosra tört a keze. A sebészek ezután azonnal megműtötték, de a kezét még mindig egy fémdarab tartja össze. A műtét nyomát azóta is magán viseli, de mostanra végleg megelégelte a csúnya heget.


“Mostanában egyre inkább zavar a műtét nyoma, nagyon szeretném, ha már végre eltűnne rólam. Több orvosnál is jártam már, akik azt mondták, hogy egymás után rögtön két műtétre is szükség lenne a tökéletes eredmény eléréséhez. Én pedig boldogan vállalkozom a dologra, már csak a műtét megfelelő időpontját kell megtalálni” – mondta Puskás Peti.

A Megasztár felfedezettje nagyon elfoglalt, de év elején mindenféleképp szeretné megejteni a plasztikai beavatkozásokat, ezért úgy szervezi az életét, hogy legyen ideje a lábadozásra.

“Attól félek, hogy tíz év múlva nagyobb problémám lehet a bennmaradt fémdarabból, nameg persze a műtétből megmaradt heget is el szeretném már tüntetni, ezért mindent megteszek, hogy a lehető leghamarabb megoperálhassanak, rajtam nem fog múlni” – árulta el Puskás Peti, aki a súlyos baleset után sem hagyott fel a kerékpározással, még ma is többnyire két keréken jár próbákra és megbeszélésekre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik