Szórakozás

Újra együtt a magyar álompár

szerelem (szerelem, )
szerelem (szerelem, )

Egy hónapos mosolyszünet után újra elkezdett randizni Puskás Peti és volt barátnője, Kinga. A színész virágokkal próbálja exét levenni a lábáról

Puskás Peti és barátnője három és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással. A fiatal szerelmesek azóta többször szakítottak és újra összejöttek, de egy hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy végleg pontot tettek a kapcsolatuk végére. Peti akkor azt nyilatkozta, az utóbbi egy évben annyira a munkájára koncentrált, hogy elfeledkezett Kingáról.

Tegnap este, a szakítás után egy hónappal azonban a színész és kedvese egy sajtónyilvános rendezvényen már együtt mutatkozott.

“Nemrég újra elkezdtünk randizgatni. Nem titkoljuk a dolgot, ezért tegnap is együtt vettünk részt egy rendezvényen. Én kezdeményeztem a békülést, több virágcsokrot  vettem már neki a szakítás óta. Minden nap találkozunk a közös munkánk miatt, de legtöbbször utána is együtt maradunk. Elmegyünk vacsorázni, szórakozni. Egyszerűen imádom!” – meséli a Hír24-nek csillogó szemekkel Puskás Peti.

A színész reméli, hogy hamarosan ismét minden visszaáll a régi kerékvágásba. Erre minden esély megvan, ugyanis Kinga és Peti kapcsolata egyre jobban alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik