Szórakozás

Elvehetik a drogos világsztár ikreit!

Brooke Mueller (Brooke Mueller, Charlie Sheen exfelesége ikreikkel)
Brooke Mueller (Brooke Mueller, Charlie Sheen exfelesége ikreikkel)

Miután Charlie Sheen legutóbbi felesége ismét elvonóra került gyógyszerfüggőség miatt, a gyerekvédelmisek elvehetik a sztárpár ikreit.

Szombaton túladagolás miatt kórházba került, a hét elején pedig immáron tizenkilencedik alkalommal is bevonult egy rehabilitációs intézetbe Brooke Mueller, ugyanis ezúttal a gyógyszerfüggőség kerítette hatalmába. Charlie Sheen harmadik exfelesége így érthetően nem tud gondoskodni ikerfiaikról. Brooke azért nem hagyta magára a gyerkőcöket, és elődjére, Charlie második feleségére, Denise Richardsra bízta őket.

A gyámügy szerint viszont nem ez a megoldás, és hosszú távon veszélyben van Bob és Max. Így amikor a hétvégén Brooke kijött a kórházból, azonnal lerohanták a házát, és mindent felforgattak drogok és gyógyszerek után kutatva, valamint kikérdezték a fiúkat is, hogy miként bánik velük anyjuk. Mivel semmi gyanúsat nem találtak, így egyelőre nem intézkednek. Viszont, ha továbbra is megmaradnak Mueller káros szenvedélyei, akkor a négyéves ikreket állami gondozásba helyezik.


Mindkét szülőnél rossz helyen vannak a fiúk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik