Szórakozás

Válságban LeAnn Rimes házassága

Az énekesnőből botrányhősnővé avanzsáló LeAnn Rimes egyre közelebb van ahhoz, hogy kétszeresen elvált legyen. Férje, Eddie Cibrian ugyanis elhagyta.

Miközben a világ nagy részén lassan úrrá lesz az ünnepi hangulat, LeAnn Rimes valószínűleg élete legrosszabb karácsonya elé néz. A házassága ugyanis válságba került, és nincs rá sok esély, hogy helyrejönnek a dolgok közte és Eddie Cibrian között. A jóképű színésznek ugyanis elege van abból, hogy amióta elvette LeAnnt, csak a probléma van az énekesnővel, és a folyamatos botrányok miatt inkább egyedül élne.

A Harmadik műszak című sorozatból megismert Cibrian menekülése teljesen érthető. Az amerikai sajtó ugyanis olyan fényben állítja be őt és LeAnnt is, mint a világ legborzasztóbb embereit, amiért előző házastársaik háta mögött viszonyt folytattak egymással. A negatív médiakampány hatására a country-pop díva idegileg is megroppant, és egy rövidebb időszakra rehabra került, hogy talpra állítsák. Állapota azonban azóta sem javult, és folyamatosan újabb botrányokat okoz nyilvános kirohanásaival és kijelentéseivel. Nem csoda hát, ha a férje teljesen kiakadt miatta.


Nincs sok okuk a mosolygásra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik