Szórakozás

Megszereztük Győzike búcsúlevelét! Íme

gáspár győző (győzike, )
gáspár győző (győzike, )

Gáspár Győző elköszönt a nézőktől. Temetői képekkel illusztrált búcsúlevelet írt, amelyben arról számol be, hogyan használták ki – ahogy fogalmazott – az ő gyermeki ártatlanságát.

Csak a Hír24 kapta meg a showman búcsúlevelét, amellyel a közszerepléstől köszön el. Azt mondja, besokallt a három hete tartó állandó mocskolódástól, fenyegetésektől, attól, hogy még a gyermekeit is bántalmazták csak azért, mert ők a Győzike lányai.

„Úgy kezelnek, mint egy bűnözőt. Leköpnek az utcán, beszólnak, a lányomat még a buszról is le akarták lökni. Nem vagyunk biztonságban, amíg a nyilvánosság előtt zajlik az életünk. Úgy döntöttem, hogy végleg leszámolok ezzel az élettel és kivonulok a médiából. A búcsúlevél is erre vonatkozik. Szeretnék minél előbb eltűnni, és átlagos életet élni anélkül, hogy bárki zaklasson bennünket” – mondja Győzike, aki arról azért mindenkit biztosított, nem kell attól tartani, hogy öngyilkos lesz.

Győző ugyanis gondoskodó, megbízható családfőnek tartja magát, és bár voltak összezörrenések közte és Bea között az utóbbi időben, de a családját sosem hagyná cserben azzal, hogy megöli magát – állítja.

Győzikének csak egy nagy vágya van amellett, hogy eltűnhessen a nyilvánosság elől. Ehhez pedig nem más kell, mint hogy a bíróság másodfokon ártatlannak találja az adócsalási ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik