Szórakozás

Így még biztosan nem láttad a szexi Zámány Lindát

Pár évvel ezelőtt még megriadt a gyerekvállalás gondolatától Zimány Linda. Ám ez megváltozott, és a szép modell mostanában inkább kisgyerekes barátnőjével tölti legszívesebben az idejét.

Az ismert modellek életében is eljön az a nap, amikor egyre gyakrabban fordul meg a fejükben a családalapítás. Zimány Linda korábban a Dzsudzsák Balázzsal való kapcsolatával majd szakításával került a címlapokra, és a hírek szerint – bár békülésük híre is felröppent – nem él párkapcsolatban.

Az anyai ösztön azönban dolgozik, így egyre több időt tölt kisgyerekes barátnőjével, és azt állítja, számára kézben tartani egy kicsit maga a boldogság. Olyannyira így gondolja, hogy az alapvetően a divattal foglalkozó facebookos rajongói oldalán is mesélt erről.


“Szép napot mindnekinek! Az enyém ma is csodálatos lesz, ugyanis tegnap reggel elutaztam, hogy a héten kicsit kikapcsolódjak és meglátogassam Gabka barátnőmet és a gyönyörű kislányát! Ő az első barátnőm ,akinél először megtapasztalhatom a babázás örömeit úgy igazán nagyon közelről! És imádom az érzést, az élményt és imádom mindkettejüket! Köszönöm nekik ezeket a csodálatos napokat, és boldogságot” – osztotta meg rajongóival Linda.

A közel nyolcszáz lájkot számláló bejegyzés tanúsága szerint a modell követői is szívesen látnák a 26 éves Lindát anyaszerepben és szurkolnak neki, hogy minden a vágyai szerint alakuljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik