Szórakozás

Ezért tűnt el Palotás Petra

palotás petra (palotás petra)
palotás petra (palotás petra)

Az RTL Klub egykori műsorvezetője egy technikai malőr miatt hónapokig nem tudott üzeneteket fogadni. Egyesek már aggódtak az ismert tévésért.

Hivatalos felkérésekről is lecsúszott Palotás Petra, akihez több tucat elektronikus levél nem jutott el az elmúlt hónapokban. Egy technikai hiba miatt nem tudta fogadni üzeneteit a legnagyobb közösségi oldalon, ezért még csak most tudja elkezdeni a júliusi és októberi leveleinek megválaszolását.


“Ma reggel ötven új levél fogadott a postaládámban. Némelyik már októberben íródott, de találtam közöttük júliusiakat is. Volt közöttük kérés, üdvözlet és hivatalos felkérés is amit csak most kaptam meg. Sajnálom, ha valaki régóta válaszra vár, ez igazán bosszantó. Eszméletlenül dühít ez az egész, mert számos félreértésre adhat okot” – tette közzé a legnagyobb közösségi oldalon Palotás Petra.

Az RTL Klub egykori műsorvezetőjét sok barátja és üzleti partnere is csak az interneten éri el, ugyanis jelenleg Németországban él. Palotás Petra problémáját még az is tetézte, hogy nem csak a facebookon volt elérhetetlen, hanem az e-mail rendszere is döcögött az elmúlt hetekben, de a probléma már szerencsére megoldódott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik