Szórakozás

Ez az igazság Aradszky László betegségéről

Aradszky László (Aradszky László)
Aradszky László (Aradszky László)

Unokái adnak erőt a hetvenhét éves Aradszky Lászlónak. Az énekes cáfolja a betegségéről megjelent híreket, szerinte minden csak kitaláció volt.

A hatvanas éves közönségkedvencéért heteken át egy ország aggódott. Aradszky László maga is megdöbbent, amikor az újságok hasábjain azt olvasta, hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd. Azt mondja, nem támadta meg semmilyen gyilkos kór, csupán gyógyszereit állították be az orvosok.


“Hál’ Istennek jól vagyok. Valóban egy hetet töltöttem kórházban, azonban senkinek sem kell aggódnia értem. Azt írták, hogy érszűkületem van, pedig csak érelmeszesedésem volt, a kettő között pedig óriási a különbség. Vérnyomásproblémákkal küzdök, ezért éreztem magam egy kicsit rosszul, de az orvosok szerencsére beállították az új gyógyszereimet és már kutya bajom. Sok ismerősöm aggódva hívott fel, amikor az újságban megjelent az a dezinformáció, de mindenkit megnyugtattam” – árulta el Aradszky László a Hír24-nek.

Az énekes olyannyira nem beteg, hogy már újra aktívan dolgozik. Fellépéseket vállal, rendezvényeken vesz részt, sőt új lemezén munkálkodik.

“A barátaim azt szeretnék, hogy még idén adjuk ki az új lemezemet. A hanganyag már készen van, de én feleslegesnek tartom a kapkodást. Szerintem akik szeretnek, néhány hónap múlva is megveszik majd az albumomat, nem igaz?!” – mondta Aradszky László.

Az énekes a “Hosszú még az út” címet adta új cédéjének, és saját életéről is így gondolkodik. Még közel sem temeti önmagát, inkább minden idejét és energiáját a zenébe fekteti. Mindehhez pedig nem mások adnak neki erőt mint gyönyörű unokái.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik