Szórakozás

Súlyos beteg Aradszky László?

Arról suttognak, hogy Aradszky László súlyos betegségben szenved. A hatvanas évek népszerű táncdalénekese három kortársa temetésén sem tudott részt venni az elmúlt időszakban, mivel olyan rosszullétek gyötrik, hogy néha otthonát is képtelen elhagyni.

Aradszky László érezhetően nehezen viseli, amikor rosszullétre hivatkozva kénytelen lemondani valamit. Lelkileg is meggyötri a betegség. Állapota hullámzik: jó és nagyon rossz időszakok váltják egymást. Az énekes, aki idén sorra veszti el pályatársait, és generációjának lassan utolsó, élő képviselője, néha annyira szédül, hogy a lakásból sem tud kilépni és van, hogy kórházi kezelésre szorul, és jóideig fellépni sem tud.

Pedig naptárábana mai napig szép számmal sorakoznak a fellépések időpontjai. És ezek az alkalmak azok, melyekből erőt merít. A hajdanán töltőtollszerelőnek tanult örök bohém sosem titkolta, hogy közönsége megfiatalítja őt. „Az öregedés leghatásosabb ellenszere a családi harmónia. Na és a sikerélmény is kitűnő fiatalítószer” – mondja huncut mosollyal,  a rosszullétek azonban már a legegyszerűbb napi tevékenységekben is gátolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik