Szórakozás

Lola szuperszexi fotója, csak itt!

A tinisztár sosem volt csontkollekció, de már zavarta a rajta lévő négy kiló súlyfelesleg. A fogyásra szerelme, Brasch Bence is ösztönözte a közös izzasztó edzésekkel.

Sosem volt ilyen jó formában Lola. Az énekesnő az elmúlt néhány hónapban négy kilót adott le a kitartó edzéseknek és megfelelő táplálkozásnak köszönhetően. Lola eleinte egy fotózás kedvéért szeretett volna megszabadulni kis súlyfeleslegétől, de a gyors fogyókúrából teljes életmódváltás lett.


„Bár sosem voltam csontkollekció, mindig megpróbáltam odafigyelni arra, hogy jól nézzek ki. Azzal a néhány kiló plusszal is jól éreztem magam, de most, hogy eltűnt a bébihájam, igazán boldog vagyok. Jót tesz a lelkemnek, hogy lement rólam ez a négy kiló súlyfelesleg, arról nem is beszélve, hogy mindezen Bencével közösen dolgozhattunk” – mondta Lola.

Az énekesnő szerelmével, Brasch Bencével hetente többször izzasztotta magát egy belvárosi edzőteremben. Mivel mindketten elfoglaltak, nagyon várták, hogy a közös edzések alkalmával végre együtt lehessenek.

„Mindkettőnk programja elég sűrű, de az edzőteremben volt időnk beszélgetni egymással. Mindenközben persze Bence és én is nagyon keményen dolgoztunk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen mindketten négy-öt kilót le tudtunk adni eddig” – árulta el a tinisztár.

Lola az edzés mellett odafigyel a táplálkozásra is. Már a fogyókúra első napjaitól kezdve salátát és egészséges ételeket eszik, s száműzte étrendjéből a szénhidrátot és a cukros üdítőket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik