Szórakozás

Kiteregetik a magyar sztárvilág szennyesét

Nagy bajban van a magyar művészek jelentős része. Sokaknak nincs munkájuk, mások meg épp hogy csak el tudják tartani a családjukat. Nyertes Zsuzsa azt mondja, neki körülbelül 30 százalékkal csökkent a jövedelme az utóbbi időben.

Rémtörténeteket mesélnek a színészek. Jó nevű művészek kerülnek ki a színházi társulatokból, egyeseknek már csak havi egy előadásuk van, amiért olyan keveset fizetnek, hogy az szinte csak az éhenhalásra elég.

Hallani olyan ismert színészről is, aki munkanélküli lett, és most éppen titkárnői munkát keres magának.

Nyertes Zsuzsa szintén elkeserítő helyzetről számolt be a Hír24-nek. Azt meséli, hogy utazószínházukkal nem egyszer belefutottak már olyan helyzetbe, amikor csupán néhány nappal az előadás előtt mondták le az fellépésüket, ugyanis nem tudták eladni a jegyeket.

„Ezek mind népszerű, remek vígjátékok, amelyek korábban mindig telt házzal mentek. Az embereknek azonban nincs pénzük színházjegyre, emiatt aztán egyre kevesebb a fellépésünk is. Én még mindig nyolc különböző darabban játszom, ami jónak számít, de így is sokkal kevesebb a bevételem, mint korábban. A szépségszalonom sem úgy megy, mint korábban, hiszen az emberek elsősorban ezen spórolnak” – mondja a népszerű színésznő, aki állítja, számára az a véget jelentené, ha nem játszhatna, és nem csak anyagi értelemben.

Mint ahogyan arról a napokban a Hír24 beszámolt, Paudits Béla is rettenetes anyagi körülmények között él. Állítása szerint csak nagyon ritkán találják meg egy-egy felkéréssel, de betegsége miatt azokat sem tudja elvállalni. Az elismert művész egy fűtetlen kis lakásban él, és gyakorlatilag éhezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik