Szórakozás

Bérgyilkost küldtek Justin Bieberre

Egy jelenleg börtönben lévő bűnöző felbérelt két bérgyilkost, hogy előbb heréljék ki kedvencét, Justin Biebert, majd gyilkolják meg. A rendőrség azonban még idejében közbelépett.

Bizarr ügybe keveredett Justin Bieber, ami könnyen tragédiával is végződhetett volna. Egy életfogytiglani börtönbüntetését töltő elítélt, Dana Martin felbérelte egykori cellatársát és annak unokaöccsét, hogy végezzenek az énekessel. Mark Staake és Tanner Ruane el is kezdték a bűntény előkészítését, amire JB novemberi, Madison Square Garden-beli fellépése után került volna sor. A terv szerint a két férfi elrabolta volna Justint és a testőrsége vezetőjét, majd kasztrálták volna őket, végül pedig a halál várt volna rájuk.

A kegyetlen bűntényre azonban nem került sor, mert a megbízó, Martin értesítette a rendőrséget, a hatóságok pedig elkapták bérgyilkosokat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Martin miért akarta megkínoztatni és megöletni Biebert, de valószínűleg beteges rajongásról van szó. Az elítélt társai szerint óriási JB-fan, és még egy tetoválás is van a testén az énekesről.


Csúnya halált halhatott volna

Ajánlott videó

Olvasói sztorik