Kultúra

Óriásit csalódott Justin Bieber

Justin Bieber (Justin Bieber)
Justin Bieber (Justin Bieber)

Sem a fiatal popénekes, sem a One Direction nem kapott idén Grammy-jelölést. A fiatal csillagok rajongói a közösségi oldalakon fejezték ki elégedetlenségüket az amerikai Recording Academy döntésével kapcsolatban.

Idén a fun. nevű amerikai indie-pop együttes és Frank Ocean rapper kapta a legtöbb, szám szerint 6 jelölést, karöltve a The Black Keys nevű formációval, a Mumford & Sons bandával, Jay-Z-vel és Kanye Westtel.

Bieber legalább gyomorgörcs nélkül ülheti végig a díjátadó gálát – Fotó: Northfoto

A 18 éves kanadai popénekes, Justin Bieber, aki három American Music Awards-díjat is bezsebelt novemberben, csendben fogadta a jelöltség elmaradásának a tényét, ám menedzsere, Scooter Braun nem tudta szó nélkül hagyni a dolgot. A Twitter mikroblog portálon közzétett bejegyzésében rámutatott, hogy ebben a szakmában az állandó mozgásban levés jelenti a legnagyobb kihívást, és ügyfelének – aki ez idáig sosem nyert Grammy-díjat – ezt sikerült teljesítenie.

A One Direction nevű brit fiúbanda szintén jelöletlenül maradt az idén, annak ellenére, hogy az Up All Night című debütáló nagylemezük az amerikai Billboard 200-as albumeladási lista első helyén rajtolt. Az ötös fogat szintén teltházas koncerteket adott szerte a világon, és három díjjal tért haza az idei MTV Video Music Awards díjátadóról.

Idén Lady Gaga, Nicki Minaj és a dél-koreai rapper, Psy sem kapott jelölést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik