Szórakozás

Viktor szerint így dobhatjuk fel szexuális életünket

Az énekes barátnője tánciskolát nyitott, ahol a tanulók szexi ruhákban és magassarkúban adják elő a forró koreográfiákat.

Forrai Bea új tánciskolát indított. Király Viktor barátnője a szokványostól eltérően forró mozdulatokra tanítja a hozzá jelentkezőket, akik az órák után nőiesebben mozoghatnak majd a színpadon vagy akár otthon is. A Megasztár győztese természetesen mindebben támogatja kedvesét, akivel már több mint két éve alkotnak egy párt.

“A magyarok túl konzervatívak. Külföldön teljesen elfogadottak az iskolában tanított esetenként szexi táncok. Beyoncé és más világsztárok háttértáncosai is gyakran vállalnak be forró koreográfiákat, de itthon sokan csak pironkodnak ezek láttán. A kedvesem profi táncosként viszont pontosan tisztában van a mai trendekkel, ezért világszínvonalú órákat tart” – mondta Király Viktor, aki rendszeresen elkíséri kedvesét a próbaterembe.

A Megasztár győztese elárulta, hogy barátnője táncóráin a lányok magassarkúban táncolnak. A szakmában a legtöbb táncoslány fiúsan öltözködik és mozog, de itt ez nem megengedett. Meg kell tanulniuk nőiesen előadni a koreográfiákat, ugyanis később a színpadon is ez lesz az igény. A lányok közül a legtehetségesebbek arra is esélyt kapnak, hogy Viktor saját produkcióiban szerepelhessenek.

“A kedvesem otthon sajnos még nem mutatta meg nekem a tánctudását. Bár nem várom el tőle, természetesen nem küldeném ki a szobából, ha mutatna néhány figurát” – mosolygott Király Viktor, aki szerint egyáltalán nem baj, ha a párok különféle afrodiziákumokkal dobják fel a szexuális életüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik