Szórakozás

Kefir bajba került szerettei miatt aggódik

A zenész unokabátyja is megszenvedte a Sandy hurrikánt. Bár szerencsére nem sérült meg, házát lakhatatlanná tette a vihar.

Kevesen tudják, hogy Kefir fél családja a tengerentúlon, New Yorkban él. A V-Tech énekese nemrég szomorú hírt kapott szeretteitől: a Sandy hurrikán pokollá tette az életüket. A természeti katasztrófa Kefir unokabátyjának háza környékén szinte mindent elpusztított. A legtöbb ingatlant a földdel tette egyenlővé, és ráadásul csak az ő utcájukban három ember életét követelte. A hurrikán Kefir rokonának otthonát  gyakorlatilag lakhatatlanná tette.

„Nagyon aggódtam értük, ugyanis napokig nem tudtam elérni őket. Nem tudtunk elképzelni, hogy mi történt, de aztán zokogva hívtak fel, hogy őket is elérte a Sandy hurrikán. A legkeményebben unokabátyámat és családját érintette a dolog, ugyanis ők a part közelében laknak. A körülöttük lévő összes házat lerombolta a hatalmas szél, egyedül az övék áll még valamennyire, de már abban sem lehet lakni” – szörnyülködött Kefir.

A V-Tech frontembere elárulta, hogy unokabátyjának ideiglenesen munkaadója biztosít szállást. Hétközben az új lakásban lakik, hétvégén pedig azon dolgozik, hogy házát rendbe hozza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik