Szórakozás

Rá sem ismerni Szíj Melindára – Fotó

Megdöbbentő átalakuláson megy keresztül a Megasztárból megismert énekesnő Szíj Melinda. Erről tanúskodnak a róla készült legújabb fotók is.

A hányattatott sorsú asszonyra szinte mindenki úgy emlékszik, ahogy kék kardigánban és csíkos szatyorral beköltözött a Mega-házba, sőt akkoriban párkapcsolata is veszélybe került.

Melinda azonban lezárt a múltat, kilépett rossz kapcsolatából, sőt, hónapokkal ezelőtt annyit elárult, boldog és szerelmes. Bár az énekesnő ennél többet nem beszél kedveséről, a legnagyobb közösségi portálon közzétett fotók tanúsága szerint az asszony élete a lehető legjobban alakul.


Itt még az “elhíresült” kék kardigánt viselte

A fényképekről, amelyeket az énekesnő lánya, Veisz Vivien készített (amelyeket kizárólag ITT láthatsz, ugyanis azok a rajongói oldal kizárólagos tulajdonát képezik) a régi, visszafogott Melinda helyett egy csinos,kiegyensúlyozott, életével elégedett nő néz vissza ránk. A felvételek az egykori megasztáros rajongóit is lenyűgözték, csupán azt hiányolják, miért nem dob Melinda új lemezt a piacra.

Az énekesnő egyébként azon ritka tehetségkutató-versenyzők közé tartozik, akikkel az előkelő helyezés elnyerésével sem szaladt el a ló. Az asszony, a sikerei ellenére nem adta fel civil munkáját, amellett tett eleget a felkéréseknek. “Nem akarom mindenáron az emberek torkán lenyomni a lényemet. Tudomásul veszem, hogy sokan nem szeretik, amit csinálok” – indokolta a közelmúltban, hogy miért nem áll színpadra gyakrabban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik