Szórakozás

Izompacsirtát szeret Superman

Az Acélember legújabb megformálója, Henry Cavill a szerepéhez illő barátnőre tette szert, a ketrecharcos Gina Carano személyében.

Hiába van túl élete szerepén Henry Cavill, és nagy eséllyel pályázik A szürke ötven árnyalata nőcsábászának megformálására, mégsem volt túlságosan boldog az év nagy részében. A nyár végén ugyanis felbontotta eljegyzését a világhírű díjugratóval, Ellen Whitakerrel. Sokáig viszont nem bánkódott a legújabb Superman, és szeptemberben már meg is találta élete következő párját.

A választása pedig megint a sportvilágból került ki, ám Gina Carano korántsem olyan elegáns és finom módon versenyzett, mint elődje. Ugyanis ketrecharcosként és harcművészként kereste a kenyerét azelőtt, hogy Steven Soderbergh akciósztárt faragott belőle A bűn hálójában című filmmel.

Henry és Gina egyelőre nem akar semmi komolyat a másiktól, csak laza kapcsolatra vágynak, és ezért remekül összeillenek. A románcukat is azért titkolták eddig, mert nem akarták, hogy a sajtó bármilyen módon belerondítson a magánéletükbe. Bár valószínűleg nincs akkora őrült a zsurnaliszták között, aki bármi rosszat merne írni az Acélemberről vagy a barátnőjéről, aki hetven férfit vert agyon 93 perc alatt.


Eddig titkolta új románcát Superman

Ajánlott videó

Olvasói sztorik