Szórakozás

Felforgatta Londont az Irigy Hónaljmirigy

irigy hónaljmirigy (ihm)
irigy hónaljmirigy (ihm)

A humor nagyágyúi csupán három napot töltöttek az angol fővárosban, de nevetésben és látnivalókban így sem volt hiány. A fellépésen kívül is számtalan magyar rajongó keresztezte útjukat, míg a srácok a Gangnam Style jól ismert koreográfiájával üdvözölték a helyi nevezetességeket.

A sikeres koncert mellett a Buckingham-palota és a London Eye sem maradhatott ki a rövid kiruccanásból. Néhányan már ismerősek voltak a Brit fővárosban, mégis remek kikapcsolódásként élték meg ezt a pár napot. A készülő klip alkalmából a Gangnam Style ismert mozdulatsoraival csaltak mosolyt a helyiek arcára, míg Győző a We Will Rock You musicalen aratott váratlan sikert. Az egész napos városnézést követően természetesen London sörkülönlegességeit is megkóstolta a csapat.

“Annyi minden történt a három nap alatt, hogy valójában egy hétnek tűnt. Szerencsére minden nevezetességhez eljutottunk, a Tower Bridge-től a Buckingham-palotáig. A legforgalmasabb helyszíneken pedig igyekeztünk egy kis Gangnam Style-lal feldobni a hangulatot. A London Eye-on előadott koreográfia különösen vicces volt, hiszen a kabinban másokkal is össze voltunk zárva.” – mesélte Sipos Tomi. – “Egyébként rengeteg magyarral, és ismerőssel találkoztunk akármerre is jártunk. Végre a We Will Rock You musicalre is eljutottunk, ahol a nézőtéren Győzőt, mint földi Freddy Mercury-t rohamozták meg” – tette hozzá Tomi, aki elmesélte, hogy természetesen a helyi sörök kóstolója sem maradhatott el.

A Mirigyek még a Wembley Stadion kulisszái mögé is betekintést nyertek. Kabai Laci és Papp Feri régi vágya volt eljutni a híres sport és koncerthelyszínre.

“Óriási élmény volt körbejárni ezt a monumentális építményt. Rengeteg érdekességet tudtunk meg a stadionról, jártunk az öltözőkben, a VIP szektorban, a kifutón, a tribünön, minden szegletét bebarangoltuk. Ferivel még képet is csináltattunk, amit utólagos szülinapi ajándékként meg is vásárolt nekem. Egyébként szerencsénk volt, mert a szállodánk közel volt a stadionhoz, így még az ablakból is ráláttunk az arénára.” – mondta Kabai Laci, aki a csapat többi tagjához hasonlóan izgatottan készül a Symában megrendezésre kerülő, december 28-i Irigy Hónaljmirigy Nagykoncertre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik