Szórakozás

Demcsák Zsuzsa szexi combot villantott

A Mokka műsorvezetője bombaformában van, erről tanúskodnak a legfrissebb fotói is, melyeket rendszeresen közzétesz internetes oldalán.

A szép műsorvezető elkényezteti rajongóit. Nem csupán kommunikál velük a Facebookon, de szexi fotókkal is megörvendezteti őket. Néhány napja például egy egész sorozatot tett fel magáról, a képeket pedig így kommentálta: ”Nem tudok dönteni… Melyik a jobb?”

Nyílván mondani sem kell, hogy nagyon sokan lájkolták Zsuzsa képeit és rengeteg dicséretet is kapott. Volt aki “atombombanőnek” nevezte, mások azt javasolták neki, többet hordja a haját kiegyenesítve, mert az sokkal jobban áll neki.

A műtermi felvételek mellett a Mokkában készült képek is rendszeresen felkerülnek Demcsák Zsuzsa profiljára. Szintén a napokban töltötte fel azt a képet is, amelyen a Voice két szereplőjével ül egy kanapén. A kép önmagában kedves, ám attól még izgalmasabb, hogy a műsorvezető egy aprócska ruhát visel, mely ülés közben nem sokat takar belőle, így aztán Zsuzsa megvillantotta szexi hosszú combjait. Nem csoda, ha a rajongók beindultak és szexinek nevezték Demcsák Zsuzsát, aki még kétgyermekes anyukaként is ugyan olyan csinos, mint évekkel ezelőtt.
Ha érdekelnek a TV2 műsorvezetőjének fotói, itt megnézheted őket.

A felvételeket nézegetve egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy több férfimagazin is pályázik Zsuzsa erotikus fotóinak elkészítésére, amire ő eddig mindig nemet mondott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik