Szórakozás

Soma gyönyörről és megcsalásról beszélt

Nyári szerelmekről, kalandokról beszélgetett Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa a TV2 Mokkájában Somával.

Kárász elmondta, ő  úgy tapasztalta az ilyenkor fellángoló szerelmekről a többség azt gondolja, ezek nem tarthatnak sokáig, úgymond “szezonális érzelmi kapcsolatok”. 

Soma szerint nem törvényszerű, de sokszor ezek a kapcsolatok nem is érdemesek arra, hogy hosszú távon is működjenek. Úgy véli, a legtöbbször csak rávetítjük a másikra a vágyainkat és ezeknek a vége nagyon gyakran csalódás. “Amíg a férfiak azért hazudnak, mert bennük van a vadászösztön, és a csillagos eget lehoznák, hogy célt érjenek, a nők pedig inkább tapintatból füllentenek” – vélekedik Soma, aki szerint a nők mindent elhiszenek, amit a férfiak mondanak. “Ilyenkor a nő ‘egóra szívja’ a dolgot, és úgy érzi, becsapták, megsértették” – tette hozzá Mamagésa, aki a megcsalásról is beszélt. Soma szerint nem kell ahhoz szexuális kapcsolatot létesíteni egy harmadikkal, hogy hűtlenségről beszéljünk.


“Igazi, lélektől lélekig tartó szerelem nem sok van az életben” – szögezte le Soma, de úgy gondolja, a kalandokat sem szabad alábecsülni, hiszen a kémia működése is óriási ajándék két ember között  és a  gyönyör pillanatait is meg kell becsülnünk. “Éljünk a jelenben, élvezzük, ami van” – zárta le Soma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik