Szórakozás

Szexre csábítják a ValóVilág nős sztárját

VV Béci kevesebb mint egy hete házasodott össze Adriennel, de máris fanatikus rajongók akarják szétválasztani őket.

VV Béci legboldogabb napjait éli. Múlt héten szombaton szűk körben mondta ki a boldogító igent szerelmével, akivel már a ValóVilág előtt is egy párt alkottak. Béci és Adrienn azóta folyamatosan együtt vannak, a házas élet minden egyes boldog pillanatát ki szeretnék élvezni. A rózsaszín ködbe egy dolog azonban mégis belerondít, ugyanis Béci fanatikus lányrajongói még az esküvőt követően sem hagyják őt békén.

“Elképedtem, amikor megláttam, hogy hány levelet kaptam az elmúlt napokban. A sok gratuláció mellett azonban meglepő üzenetek is érkeztek ilyen-olyan csajoktól, akik randit szeretnének tőlem. Voltak visszafogott próbálkozások is, de a legtöbben nyíltan felkínálták magukat. Azt mondták, hogy sokkal többet tudnának adni nekem mint az én egyetlenem. Nem is értem, hogy hogy képzelik ezt?” – mondja  Béci.

Bécinek egyébként nem ismeretlenek a fanatikus lányrajongók próbálkozásai. Koncerteken és közönségtalálkozókon is gyakran fut bele kellemetlen helyzetekbe, de szerencsére már ő és felesége is megtanulták kezelni a dolgot.

“Sokan kiabálnak nekem pikáns dolgokat a koncert alatt, és súgnak a fülembe még pikánsabbakat a koncert után. Persze van olyan előadó, aki kihasználja az adandó lehetőségeket, de én nem az a fajta fiú vagyok. Egyedül azért kellemetlen, mert a fellépéseimre általában a szerelmem is elkísér, és neki is végig kell néznie mindezt. Persze már nagyon jól kezeli a dolgokat, leperegnek róla a megjegyzések” – árulta el Béci.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik