Szórakozás

James Bond bőrébe bújt az RTL sztárja

Dukai Regina és Zimány Linda arra vállalkozott, hogy személyesen választják ki az egyik nagy sörmárka online játékának nyertesét. A kiválasztás során élőben is találkoztak a játékosokkal.

A verseny feladatait a valós játékosokon kívül hírességek is kipróbálták. Az Apollo23, Müller Attila és Dukai Gergő egy napra James Bond bőrébe bújtak és így hajtották végre az ötperces feladatsort. Reginának nagy meglepetés volt, hogy testvére, Gergő is részt vett a játékban, így amikor meglátta nagyon megörült bátyjánk, a karjaiba ugrott.


A srácok James Bondnak öltözve jelentek meg a verseny helyszínén. Három furfangos feladatot kellett végrehajtaniuk, hogy bebizonyítsák, nagyon jó kémek lennének. Az első játék során a két lánnyal el kellett hitetniük, hogy két dobókocka segítségével 7-est dobtak. Második megmérettetésük az volt, hogy bekötötték a szemüket és emlékezetből el kellett mondani, mi található a környezetükben. Harmadszorra pedig a számukra legemlékezetesebb James Bond-pózt kellett imitálniuk. A feladatok során több vicces pillanat is volt, mivel a sztárok nagyon beleélték magukat a titkosügynök szerepbe. A lányok nem tudták eldönteni, mely sztár a leghitelesebb James Bond, így mindenki kapott egy-egy oklevelet és egy ajándékcsomagot!

A sztárok próbajátéka után már élesben folytatódott a Törd fel a kódot játék, ahol a legjobb online versenyzők mérhették össze tudásukat a két szigorú zsűritag, Linda és Regina előtt. A késő estig tartó vetélkedőn több nagyon jó „ügynök” is akadt, így nagyon nehezen döntötték el, ki legyen az az egy, aki megnyeri a fődíjat. A nyertes végül Zemkó Gábor lett, aki magabiztosságával és találékonyságával lenyűgözte a két szépséget!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik