Szórakozás

Tom Cruise-t szeretné a lovaglós őrület atyja

A világ legnézettebb zenés videóját készítő énekes szívesen látná gangnami stílusban táncolni a hollywoodi sztárt.

PSY eddig 842 milliós nézettséget produkáló videoklipjével maga mögé utasította Justin Biebert. A kanadai tinisztár Baby című száma 803 milliós nézettségével egészen múlt szombatig uralta a YouTube nézettségi ranglistáját.

“Ez elképesztő – mondta egy bangkoki sajtótájékoztatón PSY, hozzátéve: soha nem gondolta volna, hogy nemzetközi sztár lesz belőle. – Ezt a videót valójában csak Koreának szántam, ám amikor a dal megjelent, csak annyit tudtam mondani: Hűha!”

PSY zenés videója négy hónapja került fel a YouTube-ra, és hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség – legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna – révén egyre tovább terjed.

Az énekes helyi idő szerint szerda éjszaka ingyenes koncertet adott Thaiföldön a helyi uralkodó, Bhumibol Aduljadedzs tiszteletére, aki jövő hónapban ünnepli 85. születésnapját. Az előadó egy bangkoki bevásárlóközpont előtt beszélt az újságíróknak jövőbeli terveiről, miközben sikoltozó rajongói a jól ismert lovagló mozdulattal ünnepelték kedvencüket.

Márciusban készül kiadni egy albumot, és a jövőben is igyekszik olyan táncmozdulatokkal előrukkolni, amelyek elnyerik nemzetközi rajongóinak tetszését – árulta el PSY.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik