Szórakozás

Szabó Zsófi kipakol

Az ünnepek közeledtével a sztárok is átértékelik az életüket. A JóbanRosszban színésze, Szabó Zsófi is így tett mostanában, így jött rá, hogy sokáig rossz értékeket képviselt.

Szabó Zsófi drasztikus fogyókúrába kezdett: a hűtőjében az összes egészségtelen dolgot zöldségekre és gyümölcsökre cserélte, a méregtelenítés mellett pedig edzeni is jár. A színésznő azonban nem csak kívül, hanem belül is változik mostanában. Elhatározta, hogy a régi, néha önző és felszínes énjét eldobja, és egy új Zsófit alkot.

“Az elmúlt időszakban rengeteg mindent átértékeltem, talán mert mindjárt advent és én lassan ünneplőbe öltoztetem a lelkem. Ilyenkor rájövök, hogy milyen önző és felszínes is tudok lenni. Sokszor csak elég belenézni barátaim, a családom, a környezetemben lévő értékes emberek szemébe és kiderül” – mondta Szabó Zsófi.

A JóbanRosszban színésznője mostanság másoknak apróságnak tűnő, de mégis jelentőségteljes momentumokkal próbálja szépíteni a lelkét.

“Megállni egy percre azokon a helyeken, ahol nap mint nap járunk, ám eddig nem vettük észre, milyen gyönyörűségeket is rejt. Szeretni a fákat, a felhőket, az illatokat, szeretni egymást. Nem bánni, ha keveset aludtál egy csodás beszélgetésért cserébe. Az apukádnak reggelit készíteni. Nevetni a testvéreddel azon, hogy milyen hülye képet tudtok vágni. Kapcsolatba lépni egy régi barátoddal, és új barátságokat szerezni. Velem ilyen apróságok történtek az elmúlt napokban. Boldog vagyok, mert hiszem, hogy boldog lehetek.” – elmélkedik az interneten Szabó Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik