Szórakozás

Oszter Alexandra válásáról is vall

A színésznő csak nagyon ritkán beszél magánéletéről, eddig válásáról is csak szűkszavúan nyilatkozott. Az RTL Klub Reflektor magazinjában most megtörte a csendet.

Alexandra kisfia most 2 és fél éves, de a színésznő már nincs együtt gyermeke apukájával, fél éve hivatalosan is elváltak.

„Nagyon nehéz egyedül lenni, ugyanakkor örömteli. Nagyon sok anyuka neveli egyedül a gyermekét, akiket ismerek és nagyon sok erőt is adnak nekem. Nagyon fontos számomra, hogy a gyermekem kiegyensúlyozott és vidám legyen, és azt hiszem, ez nála meg is van. Tulajdonképpen most nem is bánom, hogy egyedül vagyok, új dolgokban tudom kipróbálni magam. Ezek teljes embert kívánnak. Ezekre most 100 százalékosan tudok koncentrálni” – mondta Alexandra a Reflektor kamerái előtt.

A színésznő azt is elárulta, hogy bár már nincs együtt a férjével, azért kapcsolatuk jó, ami persze közös gyermekük miatt is fontos. A helyzetüket kissé megnehezíti, hogy a kicsi papája Írországban él, de a kapcsolat így is folyamatos közöttük. Alexandra elmesélte, hogy kisfia gyakran látja édesapját a Skype-on keresztül, de nyáron hosszabb időt ők is nála töltöttek, teljes békességben. Emellett az édesapa a nagy távolság ellenére is rendszeresen látogatja kisfiát.

Alexandra láthatóan jól érzi magát a bőrében, boldog, hogy mesekönyvet illusztrálhat, és azt is elárulta, már nyitott egy új kapcsolatra is. Ráadásul lefogyott, aminek szintén nagyon örül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik