Szórakozás

Elképesztően néz ki Oszter Alexandra – Friss fotó

oszter-alexandra (oszter alexandra, )
oszter-alexandra (oszter alexandra, )

Oszter Sándor lányát mindig is a szép színésznők között tartották számon, ami nem csoda, hiszen szüleitől kiváló géneket örökölt. Ám szülés után egyesek megszólták, mondván, sokat hízott.

Alexandra kisfia világrahozatala után is számos alkalommal szerepelt a Csak csajokban, így mindenki láthatta, milyen formában van az ifjú anyuka. Így történhetett meg, hogy egyesek belekötöttek, azt mondták, ideje lenne lefogynia, hogy úgy nézzen ki, mint gyermeke születése előtt. A színésznő korábban arról nyilatkozott, hogy nagyon kitartó, ha a testsúlyáról van szó, rendszeresen sportol, főként fut és az étkezésére is odafigyel. Az például nagyon fontos számára, hogy délután már egyáltalán ne fogyasszon szénhidrátot.

Oszter Alexandra csütörtökön a Csak csajokban vendégeskedett és jelenleg láthatóan ragyogó formában van. Nincs rajta egyetlen plusz kiló sem és szinte ragyog a boldogságtól. Nem csoda, ha a műsorvezető azonnal rákérdezett, férfi van-e a dologban? A színésznő ugyanis nemrég különvált gyermeke édesapjától,  ennek ellenére állítása szerint jelenleg nincs új szerelem az életében.

A magánélete ettől függetlenül kiválóan alakul,  a színészet mellett továbbra is fest, most éppen egy mesekönyvön dolgozik, amit nagyon élvez. Kisfiával is rengeteget foglalkozik, a kicsi már két éves és nagyon érdeklődő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik