Szórakozás

Dögös fotó VV Kingáról

Szexi fotókat töltött fel magáról a Facebookra VV Kinga. Bár a felvételeken úgy pózol, mint egy igazi modell, azt mondja, ő nem az, és a jövőben sem kíván ilyesmiből élni.

Kinga most először beszélt arról, hogy bár nem bánta meg a valóvilágos szereplést, de fél attól, hogy ez a fajta ismertség hátrány lesz számára, ha majd civil munkát keres. Ez pedig hamarosan bekövetkezik, hiszen nemsokára diplomás közgazdász lesz. Azt mondja, mindenképpen ebben a szakmában szeretne dolgozni, mert hosszú távon abban látja a boldogulását.

„Még a villában figyelt fel rám az egyik divatcég, nekik vagyok a reklámarcuk, a mostani fotók is ilyen célból készültek. Ugyanakkor mindig is figyeltem arra, hogy bár a VV-ből ismernek, ne adjam botrányos dolgokhoz az arcom, inkább jótékony dolgokra szeretném használni az ismertségemet, mint például a kutyamentés” – mondta Kinga, aki tart attól, hogy az állásinterjúkon csak egy exvillalakóként kezelik majd, ami hátrányt jelenthet számára.

Ráadásul ott vannak még a playboyos fotói is, ami miatt szerinte szintén hátrányos helyzetbe kerülhet. Ennek ellenére ezt sem bánta meg, csak azt nem szeretné, ha majd üzleti tárgyalás alatt valakinek azonnal a szexi fotói jutnának eszébe. Azt azonban sajnos most senki nem tudja garantálni, hogy ez nem így lesz, de mindenesetre Kinga mindent megtesz azért, hogy feledtesse múltját és bebizonyíthassa, benne több van, mint egy egyszerű modellben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik