Szórakozás

Súlyos betegségéről vall a Voice szereplője

veres mónika, nika (veres mónika, nika, )
veres mónika, nika (veres mónika, nika, )

A mindig mosolygós Nikáról senki nem gondolná, hogy súlyos terhek nyomasztják. A Voice énekesnője édesapját gyászolja, mellette pedig súlyos betegséggel küzd.

Sikeresen túljutott a Voice párbaján Veres Mónika. A Megasztár egykori vokalistája a Bestnek arról beszélt, milyen terhekkel kell megküzdenie. Nika elmesélte, hogy édesapja súlyos betegségével és halálával minden megváltozott, imádott apja nemrégiben gégerákban hunyt el.

Édesapja halála után Nikának egy komoly kapcsolata is véget ért, a szervezete pedig jelzett, hogy baj van. Végül fekélyes vastagbél-gyulladást diagnosztizáltak nála.

“Egy hónapig szteroidokat kellett szednem, amelyektől az arcom és a testem is eldeformálódott, de nem volt más választásom. Máig nem jöttem rendbe. Ha összehasonlítom az egykori külsőmet a mostanival, én még mindig látom, hogy mi változott” – mesélte.

Nika azt is elmondta, érzi, hogy már a gyógyulás útjára lépett, de betegsége bármikor kiújulhat. “Ha feszült vagyok, ha ,izgulok, rögtön jelez a testem, felpuffad a hasam, mintha három hónapos terhes lennék. Bár mindennap gyógyszert szedek, a rossz lelkiállapot vagy a sok idegeskedés miatt, bármikor kiújulhat a fekély” – mesélte az énekesnő, aki most abban bízik, hogy a Voice örökre megváltoztatja az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik