Szórakozás

Király L. Norbi kitetováltatná a kisfiát

Szeptemberben született meg az X-Faktor felfedezettjének kisfia, akit édesapja máris elkezdett terelgetni a rocksztárrá válás útján.

Király L. Norbi máris maga előtt látja két hónapos kisfiának felnőtt énjét. Az X-Faktor felfedezettje minden szabad percét családjával tölti, a kis csöppség egyetlen rezzenéséről sem szeretne lemaradni. A tetovált külső érző szívet takar, ezt mutatja az is, hogy a sztárapuka milyen törődéssel bánik a csecsemővel.

„Na most voltunk a kis vasgyúróval oltáson. Kettőt is kapott, de épphogy csak sírt egy keveset. Megmondtam neki, hogy majd amikor nyakig ki leszel tetoválva, akkor ezen röhögni fogsz! Igazam van, nem?” – osztotta meg élményét rajongóival Király L. Norbi.

Facebook-bejegyzése alapján úgy tűnik, hogy az X-Faktor felfedezettje rocksztárrá szeretné nevelni kisfiát, ehhez pedig a legjobb mentort kapja édesapja személyében. A különleges előadásmódjáról megismert Király L. Norbi szerint pedig valószínűleg ehhez a legjobb út, ha a gyermek testét első lépésként a későbbiekben jókora mennyiségű tetoválás díszíti majd.

Norbinak nem kellett a szomszédba mennie az ötletért, ugyanis ő maga is a tetoválások szerelmese. Az énekes mindkét vállát egy-egy vagány minta díszíti, a sasmadár és a feliratok mellé pedig folyamatosan kerülnek a további varrások.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik