Szórakozás

Pszichológus kezeli a megvert valóvilágost

Annyira megviselték a múlt heti események VV Dyát, hogy azóta pszichológus segítségére szorul. A lányt egy barátja verte meg.

VV Dya elcsukló hangon mesélt élete legborzasztóbb estéjéről a Hír24-nek. A valóvilágost néhány napja egy régi ismerőse látogatta meg otthonában. A közös tévénézés és borozgatás közben azonban kiderült, hogy a férfi a barátságnál többet szeretne Dyától. A zavarba jött lány először megpróbált témát váltani, azután pedig világosan elutasította az ismerős közeledését.

„Nem tudom, hogy az ötéves haveri viszony után miért pont most jutott eszébe ez az egész. Arra kértem, hogy értse meg, én nem szeretnék tőle semmit. Ekkor teljesen megváltozott a tekintete, elkezdett velem üvöltözni, és felém közeledett. Mondtam, hogy hagyjon békén, de nem tette. A kanapén kuporodtam össze, ő pedig teljes erejéből elkezdett ütlegelni egy pulóverrel, a cipzár okozta sérülések még mindig látszanak. Legalább olyan kemény volt, mintha az öklével esett volna nekem, én pedig csak remegtem, sírtam és kiabáltam” – mondta a Hír24-nek VV Dya.

A valóvilágos ezután egy óvatlan pillanatban kiszökött a lakásából. A rémülten menekülő lány az összes szomszédhoz becsöngetett és bekopogott, majd egy emelettel lentebb futott. A szomszédok rendőrt hívtak, Dya ismerőse pedig azonnal elmenekült. A lány ezután részletesen beszámolt az esetről az egyenruhásoknak.

Dya az eset óta pszichológushoz jár. Már két alkalommal is járt a szakembernél, ugyanis nagyon nehezen tudja feldolgozni a történteket.

„Az összes emberben megrendült a bizalmam. Elkönyveltem magamban az embereket, már bárki bármit mond, nem hiszem el… Eddig nem tudtam elképzelni, hogy milyen egy védtelen nő, de már teljesen átérzem a bántalmazott sorstársaim helyzetét” – tette hozzá Dya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik