Szórakozás

Exkluzív! Pszichés betegségéről vall a VV bombázója

vv dya (vv dya)
vv dya (vv dya)

VV Dya nem tagadja, rettenetes volt a nyara. Bár eddig senkinek nem beszélt róla, de most bevallotta, depressziós volt.

A plázacica kategóriában induló bombázót eddig mindig mosolyogni láttuk, éppen ezért nagyon nehéz elképzelni, hogy heteken keresztül se magáról, sem a külvilágról nem akart tudomást venni. Pedig így volt. Dya csak a Hír24-nek beszélt problémájáról és arról, milyen tervei vannak, hogy megelőzze a további pszichés betegségeket.

„Depressziós voltam egész nyáron. Nem volt semmi konkrét kiváltó oka, egész egyszerűen csak rám tört, úgy éreztem, nagy sok volt mindaz, ami az utóbbi időszakban velem történt. Zavart, hogy nem tudok kimenni az utcára úgy, hogy ne ismerjenek fel. Egyszerűen besokalltam” – ragozta gondjait a ValóVilág egykori játékosa, akiről utoljára akkor hallottunk, amikor szóba került a neve egy esetleges Playboyos felkérés kapcsán. Abból aztán nem lett semmi, ugyanakkor villabeli legjobb barátnője, Kinga kapott lehetőséget a nyuszis magazintól, hogy megmutassa magát. Dya már akkor is azt mondta, nem haragszik a szőkeségre és nem zavarja, hogy így alakultak a dolgok. Mint ahogyan állítása szerint az sem járult hozzá depressziójához, hogy hírbe hozták VV Fecóval, akivel egyébként semmi nem volt köztük.

Dya a Hír24-nek elmesélte, egész nyáron csak feküdt, nem ment ki a lakásból, rettenetesen érezte magát. Aztán ráeszmélt, hogy nem élheti így az életét és megpróbálta összeszedni magát. Állítja, már sokkal jobban van, újra elkezdett dolgozni és azt tervezi, hogy megkeres egy pszichológust is, aki segítségére lehet. Bár Dya már erősnek érzi magát, de arra még nem nyitott, hogy randevúzzon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik