Szórakozás

Alekoszt törölték! Lájkold, ha tetszik!

alekosz (vv alekosz, )
alekosz (vv alekosz, )

Alekoszt nem lehet félreállítani. Még azzal sem tudták megtörni és eltüntetni, hogy törölték a Facebookról a 86 ezer lájkot tartalmazó rajongói oldalát.

Alekosz élt, él és valószínűleg még akkor is élni és haknizni fog, amikor a legtöbben már arra sem emlékszünk, hogy létezett egy ValóVilág című műsor. Abban is biztosak vagyunk, hogy Alekoszba – enyhe képzavarral élve – „sokaknak beletörik még a bicskájuk”, mert a biztonsági őrből tévésztárrá avanzsált fiú mindig tudja, mikor mit tegyen ahhoz, hogy a középpontban legyen. Úgy látszik, nem kell ahhoz se menedzsertanfolyam, se coach, hogy a magát görögnek tituláló VV-nyertes úgy beégesse magát az agyunkba, hogy onnan többé kilúgozni se lehessen.

S bár azt nem tudni, hogy csak bosszúból vagy egyéb jogi dolgok miatt törölték Alekosz valóvilágos rajongói oldalát, de egy biztos, ezzel sem tudtak végezni vele, még ha sokan azt is gondolják, hogy eltűnni a legnagyobb közösségi oldalról egyet jelent azzal, mint ha kívülről és belülről is magadra lakatolnád egy mongol jurta ajtaját. Alekosz felkelt, rögzítette, hogy törölték, megrázta magát, és csak azért is újra regisztrált, ezen üzenet kíséretében:

„Sziasztok! Üdv. Mindenkinek! Mindig Minden Körülmények Között. MMKK.
Nagy Alekosz vagyok. Garantáltan az eredeti. Ez úton szeretnélek értesíteni benneteket, hogy a vadonatúj hivatalos oldalam ezennel elkészült! Sajnálatos, ám de bár érthető módon az RTL Klub törölte a 86.000 like számhordozású Való Világos oldalamat. A célom, hogy elérjem ismét ezt a számot és végre ismét fölvehessem a kapcsolatot azon szimpatizánsaimmal, akik bíztak bennem, hittek bennem, számítottak rám, és akik szavazataikkal megtiszteltek engem határon innen és határon túl” – írja Alekosz, aki itt azért még egy kis reklámot is elhelyezett az Alekosz Szépe elnevezésű turnéjáról, ami egyébként valóban népszerű, legalábbis erről tanúskodnak azok a fotók, amelyeken a görögöt cicivillantós lányok ölelgetik.

Hogy mi lesz Alekosz görög színjátékának a pontos vége, egyelőre nem tudjuk, de az biztos, hogy addig is még számos történetet hallunk a hírességről, ha akarjuk, ha nem. Ő meg csak gyűjti és gyűjti az új lájkokat…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik