Szórakozás

Végre teljesül Caramel nagy álma

caramel (molnár ferenc caramel, )
caramel (molnár ferenc caramel, )

Két hét múlva tizenkétezer ember előtt válik valóra a Voice mesterének legnagyobb álma, így végre díszbe öltözhet a lelke.

Élete legnagyobb kihívása előtt áll Caramel. A népszerű énekes december elején több mint 300 négyzetméteres színpadon, 40 tagú szimfonikus zenekarral, 100-nál is több zenésszel, 150 fős technikai stábbal lép majd színpadon tizenkétezer ember előtt. Caramel a grandiózus koncertre a Kodály filharmonikusokkal készül, hogy az adventi időszakban elvarázsolja közönségét.

„Nagyon élvezem ezt a kihívást, hiszen egyrészről szeretek dolgozni, másrészről pedig ez egy olyan szakmai lehetőség, amellyel legnagyobb álmaim egyike fog valóra válni. Régi nagy vágyam volt, hogy egy ilyen ünnepi koncertet tarthassak, és ez alatt nem feltétlenül karácsonyi előadásra gondolok” – mondta a Voice mestere.

“Éppen az adventi szó fedi le leginkább ezt a hangulatot, mert úgy gondolom, hogy a karácsonyban a legszebb időszak az adventi várakozás, a készülődés. Amikor díszbe öltözteted a lelkedet és felkészülsz a pillanatra. Ez egy nagyon izgalmas időszak. A koncert arról fog szólni, hogy öltöztessük díszbe a lelkünket” – árulta el mosolyogva nagyszabású estjének hátteréről Caramel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik